Butik, Karma Living

Unikt & Anderledes Boligtilbehør i Hjørring

Karma Living er en fysisk butik, showroom i Hjørring

I butikken i 9800 Hjørring har vi udstillet næsten alle de produkter som også kan købes i vores Webshop. Dette er en god mulighed for dig der gerne vil se varen før køb. Vi har dog ikke plads til Havekrukker, store Havefigurer og Vandkunst, som kun sælges online i Karma Shop DeLuxe.

Vil du have adgang til fuld sortiment fra vores lager kan du besøge vores Webshop herunder.

Karma Shop DeLuxe

OBS - Det er ikke alle varer fra webshoppen der er udstillet i vores fysiske butik - det har vi desværre ikke plads til i vores nuværende butikslokaler.

Du kan også købe direkte i webshoppen, hvis du vil have en vare sendt med det samme. Vi sender både til Danmark, Norge og hele Skandinavien, til lave fragtpriser.

Finder du en prisforskel på en vare i webshop og i butikken, er det fordi vi ikke har har nået at opdatere siderne - Du vil altid få varen udbudt til den laveste pris du finder. Dog kan der godt køres forskellige tilbud begge steder, uafhængigt af hinanden.

Du kan også finde helt unikke produkter i butikken som ikke findes i webshoppen og omvendt.

OBS - Du kan købe vores produkter med finansierering igennem VIABILL, betal når du vil. Gælder kun køb igennem webshoppen. Del dine betalinger op i små bidder. Køb op til 2000,- rente & gebyrfrit / Køb op til 20.000,- til markedsrente. >> Læs mere om Finansiering her